skolan

sitter här i skolans biblotek och gör inget, min sista lektion börjar 15:30, och det är kör. är inte så bra på att sjunga men har heldre kör en typ psykologi B,  dom lektioner jag valde först blev inte av för det va för några som hade valt dom :( så fick välja mellan dom andra och då valde jag kör och kulturmöten istället för psykologi B och något mer jag inte kommer ihåg vad det var :P oc h så har jag kulturmöten men det va mitt första handsval.  ska kolla runt på lite sidor nu, skriver mer när jag kommer hem, pusshej så länge :)

god natt

NU ska jag gå och lägga mig, ska upp kl 6 imorron. börjar liksom 8:00 med kulturmöten. god natt och sov gott <3


schema

mitt schema suger, eller det är ganska bra men ganska mycket håltimmar :O och jag hatar det. haha



jag har tagit bort dom lektionerna som jag inte ha. så vem skulle vilja ha mitt schema?

just my lyck

sitter här med amand i soffan och tittar på just my lock, har nästan nys komit hem från skolan (16:00), haha



glömde att lägga in det så det är lite sent men aja skit samma :P

mat

nu har jag ätit lite mat, eller mat kan jag någ inte säga att det är, haha det var någon slags räckbakelse, jävligt gott om jag får säga så. Jag fick nästan springa till affären för att jag skulle hinna äta innan jag va tvingen att gå, men som vanligt går tiden sakta när jag stressar, men nu ska jag bara sitta här och ta det lungt och titta på våra bästa år som precis har börjat, hinner inte titta klar på det innan jag går :( men aja sånt är livet, haha. skriver mer sen när jag kommer hem, ha en bra dag pusshej :)

skolan

sitter här i soffan och tittar på Oprah Winfrey show, har redan set det är pogrammet för några dagar sen men det är ganska intressant, det är en man som är med barn, han föddes som en kvinna. vill ni titta på det så är det nu, kl 10:45 på 3:an.
jag har nys fixat mig, idag är det första dagen på mitt sista skolår, äntligen haha. jag ska försöka ta en bra bild så man ser vad jag har på mig, är inte så jätte bra på att ta bilder på mig själv men kan försöka, haha. Nu ska jag ut och röka, pusshej så länge :)

god natt

nu ska jag sova. hoppas jag får sova i natt, det lär jag ju behöva, hehe. aja god natt och sov gott :)


2böcker, 2dagar

nu har jag börjat på min tredje bok, den är inte lika bra som dom andra två jag läst men den är i alla fall bra. jag tycker om att läsa, tiden och allt annat försvinner och men slipper tänka på allt runt om kring. aja, ska snart ut och röka igen. Pusshej så länge :)

ingen bild

tyvär blir det ingen bild på mitt hår idag, det blir bara fail bilder, haha inte min dag idag kanske haha. kanske kommer upp någon annan dag. nu ska jag ut och röka, pusshej så länge :)

Cinderella outfit



god morgon

God morgon alla, hoppas ni sovit gott i natt, det hr i alla fall inte jag gjort. har haft lite svårt att sova dom senaste nätterna och det har sat sina spår under ögonen.

ska gå och äta plättar nu, sen kommer dagens cinderella outfit upp, ni ska även få se hur mit hår blev och sen kommer lite annat upp :) pusshej så länge <3

god natt

ska stänga av datorn och lägga mig och läsa :) god natt och sov gott :)

kläder

lite snygga kläder från asos.com.



Cinderella outfit


30 min

har nys satt i all färg i håret och måste vänta i 30 minuter innan jag kan skölja ut det, eller det har redan gåt 10 minuter så behöver bara vänta 20, tråkigt men aja vad gör man inte för att få snyggt hår :P. Ni undrar säkert vilken färg, haha det ska bli svart som valigt, hehe. kanske lägger ut en bild senare eller imorron på hur det blev. Jag hoppas det blir bra. haha


tröt

ledsen att jag inte skrev något igå men va ganska tröt. jag låg nästan heladagen i min säng och läste en jätte bra bok. den heter vargbröder  och är skriven av Michelle Paver.  jag läser fjärde boken nu och jag älskar verkligen dom här bökerna.
Alla fyra böker heter:
Vargbörder
Vargbröder- havets fångar
Vargbörder- Demonernas port
vargbröder- jagad av klanerna

jag rekomenderar att läsa dom, för dom är jätte bra.


idag är jag också tröt men ska försöka skriva lite ändå. men nu ska jag läsa några sider innan det blir mat.

mobilen

LIgger här i sängen och lägger in lite låtar på mobilen, inte fören nu har jag fattat hur man lägger in låtarpå mobilen  och föröver bilder till datorn, haha.  Idag när jag och amanda va på stan hita jag en skit snygg tröja från ginatricot.

så här ser den ut.


inne på ginatricot.



sen åkte vi ju till farmor för att hjälpa henne att lägga in låtar på mobilen, haha och det gick ju så bra, eller inte, jag fatta inte ett skit, och det var hur kronligt som helst. aja hon skulle fråga någon annan om hjälp, hoppas det går bättre :)

bilder från när vi va hos farmor och farfar.


dagens outfit


god dag!

idag vakna jag klockan 8 och gick upp och duscha, haha det var lite jobbigt att kliva upp så tidigt men snart börjar skolan så lika bra att vänja sig vid det, inte för jag har så stora problem med att gå upp tidig, haha. Idag ska jag ner på stan med amanda och shopa lite, sen ska vi åka till farmor och äta voflor och så ska jag hjälpa henne att lägga in låtar på hennes mobil.
ska lägga in dagens outfit innan jag går men sen blir det inge mer uppdatering fören jag kommer hem, så ha en bra dag :)


tv

tittar på the hills nu, sen ska jag ut och röka, kanske kan gå ut på balkongen då eftersom mamma ska ut och gå.

dagens låt

Katy Perry - I Kissed A Girl


Christina Applegate är mirakulöst frisk från cancer!

Bara för ett par veckor sedan blev det offentligt att Christina Applegate hade bröstcancer. Nu har ett mirakel hänt! När Christina blev intervjuad i Good Morning America avslöjade hon att hon är helt frisk! Christina sa " Jag är absolut 100 procent ren. De fick ut allt, så jag kommer definitivt inte att dö av bröstcancer." Så vi hoppas att hon håller sig frisk och att hon snart blir gravid som hon drömt!




taget från posh24.se

Cinderella outfit


god morgon

eller det  kanske är försent att säga det men i alla fall har inte haft tid att skriva tidigare. har vart ute på en cykel tur idag, skulle prata med jonas, inte för det blev så mycket prat men vi kom fram till i alla fall att det är bäst om vi inte är tillsammans längre, vi båda har vart otrigna några gåger. Nu är det bara och gå vidare och hita någon ny, haha ganska lät den här gången eftersom jag inte har några känslor för honom längre.

dagens låt!

Jason Mraz - I'm Yours


Bli medlem :)


cinderella outfit


ledsen

Jag är ledsen att jag inte skrivit så mycket, men har inget specielt att skriva, men jag ska försöka bli bättre, vet att jag sakt det förutoch inte gjort det, men jag ska försöka. fast det blir någ lite lättare och skriva nu när skolan börjar och jag får nåt att göra om dagarna.

nyttiga bakterier finnas i hornung

Det kan finnas stora möjliheteratt tjäna pengar på
upptäckten av hälsosamma mjölksyrabakterier i honung.

svenska forskare har upptäckt att bin bär på bakterier som skyddar bina själva från sjukdommar och även kan ha possetiva hälsoeffekter på människor. Forskarna, Alejandra Vasquez och Tobias Olofsson, vill skapa produkter såväl innom livsmedel som läkemedel och hälsokost.
- vi tror att vi kanske har hittat den största floran av mjölksyrabekterier någonsin.
Det är tolv arter av bakterier, säger Olofsson.
På ett seminarium i Helsingborg på måndagen berättade honungsbranschen att de gärna slår mynt av upptäckten genom att lansera en ny typ av energidryck
- en så kallad återhämtningsdryck. Den ska kombinera honungens uppiggande kolhydrater med bakteriernas hälsofrämjande effekt.
- Den skulle kunna finnas på marknaden innom ett år säger Christer Ankarlid, vd på Svensk Honungsförädling. Han tror att upptäckten innebär att livsmedelsmarknaden ligger vidöppen.
- i sylter skulle man kunna använda honung istälet för socker och få lägre pH- och GI-värde(glykemisk index), säger Ankarlid.
De nyttiga bakterierna, av samma typ som används i surkål och filmjök, kan nu isoleras och tilsättas i olika livsmedel.



Bin och bakterier

Bakterierna finns i bins honungsmagar. I honungsmagen samlar bin nektar och pollen från blommor.
Genom att  ventilera bort vatten omvandlar bina nektar till honung. baterierna underlättar processen genom att döda skadliga bakterier.
Hos människor sänker bakterierna pH-värdet och fungerar som ett naturligt konserverningsmedel.
Sammanlagt tolc arter av nyttiga bakterier har upptäckts.
Honung är sedan länge känt för att bland annat påskynda sårläkning.


källa: Västmanlands läns tidning, tisdag 12 augusti 2008



RSS 2.0