plugga

hejhej, måste plugga idag, så hinner tyvärr inte lägga upp alla bilder och skriva det jag sa att ajg skulle skriva igår. får gå upp tidigare imorron så jag hinner göra det jag ska göra.

pusshej<3

dagens låt

Miley Cyrus - 7 things
 

hejhej

vet att jag inte skrivit på några dagar, fy på mig :P haha ne skoja bara. Har haft fullt upp med att göra andra saker så har inte hunnit skriva, men imorron ska jag berätta lite kort om vad jag gjort haha :P kan tyvärr inte göra det nu, har inte alla bilder som jag behöver :P


pusshej<3


dagens låt

Jonas Brothers - Year 3000

 

Idol 2008

Nu börjar idol 2008 så nu ska jag bänka mig framför tv, eller jag sitter redan där :P haha och kolla, Johan Palm är min favorit :D vilken är din favorit i idol?

Grattis till...

Tila Tequila som fyller 27 år  och


Adrienne Bailon som fyller 25 år och


Caprice Bourret som fyller  37 år och


Shenae Grimes som fyller 19 år och


Wayne Rooney som fyller 23 år och


Zac Posen som fyller 28 år.

hejhej

jag hade kunnat va hemma och sovit lite längre. haha hade bara en lektion idag och så skulle jag prata med min projekthandledare. haha. men jag sov en halv timme längre än vad jag skulle, haha väldigt ovanligt att jag försover mig. min kära syster (dumpamig.blogg.se) kom in och väckte mig, tack Amanda :)

sen när jag haft min lektion sov var skit tråkig och pratat med läraren så gick jag till amandas skola och var med henne och hennes kompisar. Fast jag skulle igentligen bara lämna Amandas plånbok som hon hade glömt på morgonen :P haha. sen följde jag med dom när på stan och amanda köpte ett par jätte snygga jeans och jag köpte en snygg tröja.
 den köpte jag :)

Filmen som fick oss att komma ut

För tio år sedan kom Fucking Åmål - och blev en pionjärfilm.

Fucking Åmål gjorde succé när den hade premiär för tio år sedan.

Men den var mer än en vanlig film - den var del av en nationell komma-ut process, enligt Tiina Rosenberg, professor i genusvetenskap.

- Det är en historisk film och 1998 ett historiskt år, säger hon.


"Varför måste vi bo i fucking jävla kuk-Åmål!?". Orden har redan blivit nästintill kultförklarade. Filmen Fucking Åmål blev en succé när den hade premiär för tio år sedan - älskad både av biopubliken och kritikerna. Många hyllade den lyhörda skildringen av tonårstiden. Men Fucking Åmål är mer än så. Det är en av våra första filmer som handlar om lesbisk kärlek.

- Många sade att det handlade om ungdomar och att det inte spelade någon roll att de var tjejer. Men internationellt lanserades den som en gayfilm, säger Tiina Rosenberg, som skrivit om Fucking Åmål i sin "Queerfeministisk agenda".


Vanliga människor

För artisten Cissi Ramsby blev filmen livsavgörande, hon kommer ihåg exakt vilken dag hon såg den. Först förstod hon inte varför hon blev så tagen. Det var innan hon själv hade kommit ut som homosexuell.

- Jag tog åt mig sjukt mycket. Sen fattade jag att det ju är för att jag gillar tjejer, säger hon.

Det Cissi uppskattar med filmen är att den skildrar två helt vanliga människor. Vem som helst kan känna igen karaktärerna från sin egen skoltid. Hon tycker filmen visar att kärlek är kärlek - oavsett mellan vilket kön.

- Jag som inte riktigt förstådde vem jag var fick som ett slag på käften av den här filmen. Jag såg att det inte är så ovanligt och annorlunda som jag hade trott.


Nationellt komma ut-år

Cissi Ramsby tror att Fucking Åmål betydde mycket för att homosexuella då skulle våga stå för sin sexualitet. Tiina Rosenberg håller med. Hon menar att hela 1998 var ett nationellt komma-ut år. Det var året när första Europride genomfördes och då Elisabeth Olsson Wallins utställning Ecce Homo fick massiv uppmärksamhet.

- Men på hösten var det plötsligt tvärstopp. Vi har inte sett de här lesbiska berättelserna tidigare i svensk film. Därför talar recensenternas enorma tystnad om det sitt eget tydliga språk, säger hon.

Det var utifrån en analys om just den tystnaden som Tiina Rosenberg lanserade begreppet "heteronormativitet" - dvs att den heterosexuella kärleken är norm. Och Åmål var inget undantag från regeln. Studenten Eli Pettersson var drygt 13 år när Fucking Åmål hade premiär, och han hade just kommit ut som homosexuell. Men det lesbiska temat var det knappt någon som nämnde.

- Åmål är ett väldigt inskränkt samhälle, så frågan togs aldrig upp. Hade det varit två killar hade det nog blivit ett ramaskri. Men nu pratade man inte om homosexualiteten, och filmen fick inte ett sånt stort genomslag här, säger han.


Fortfarande unik

Men Tiina Rosenberg menar att filmen ändå haft stor betydelse. Hon känner till och med genusforskare i USA som använder den i sin undervisning.

- Det finns så få skildringar av kärleken mellan unga tjejer. Fucking Åmål är fortfarande unik. Jag tror inte ens Lukas Moodysson förstod vilken ovanlig film han gjorde.

För tio år sedan pratade man inte ens om hbt-frågor, påminner Rosenberg.

- 1998, det är ju mycket nära vår tid. Men visst var det här ändå en pionjärfilm, säger hon.


Taget från aftonbladet.se



Jag tycker jätte mycket om den filmen, någon mer som gör det?
jag har tittat på den hur många gåbger som helst, kan den nästan utan till, haha. jag har inte set den på ett tag nu men jag skulle vilja se den igen. den fick mig att inse att jag tycker om tjejer också. det här blir jobbigt att lägga ut nu, det är inte så många som vet att jag är bisexuell :$

skönhetstips

Jag läste på eriikas.blogg.se om lite skönhetstips. har är lite. gå in på hennes blogg om du vill läsa mer.


Mot celluliter:
Tips 1:
Gnugga vatten och råsalt på celluliterna.

Tips 2:
Blanda vetegryn, mineralvatten, flingsalt och malet kaffe till en klibbig massa,skrubba på områderna där du har celluliter

Hårinpackning:
Ta äggula och olivolja. (Jag brukar använda 2 äggulor). Ta plastfolie runt håret och låt hårinpackningen verka i ca 20-30 minuter. Skölj sedan av noga!

För Blondiner:
Skölj med öl för att öka glansen(OBS! skölj av noga om du inte vill gå runt och lukta alkis!)
För Brunetter:
Skölj med kaffe för att öka glansen

Ansiktsmasker:
*1 msk honung och 1msk naturell yogurt.(Funkar jätte bra på irriterad eller bränd hy.)
*Äggvita och honung.
*Mossad avokado tillför huden fukt, låt verka i 15 min.
*Blanda 1/2 mosad banan med 1 äggula och 1 msk olivolja.(Bananer är närnigsrika och fyllda med vitaminer och mineraler.
*Mosa mjuka aprikoser och blanda med honung.(Skön och mild ansiktsmask.)
*Gurka tar bort påsar under ögonen , och potatis tar bort svarta påsar.
*Innan alla ansiktsmasker kan man ånga upp ansiktet med kamomlill te , de öppnar upp porerna och gör så att masken går in djupare och blir mer effektiv.

Hoppas tipsen är användbara! För nu på hösten behöver man få lyxa till det med några skönhetsbehandlingar och då är det ju ett plus om man kan göra dem billigt och enkelt! (fler skönhetstips)

affären

nu ska jag följa med mamma till affären :P haha sen ska jag plugga har tre prov dom kommande dagarna, jobbiggt men aja snart är det lov :D

pusshej<3

kläder från ginatricot





ginatricot har gjort om sidan så nu kan man köpa kläderna på

Kim Kardashian desperat efter uppmärksamhet?!

Kim Kardashian och Tokio Hotel spred riktig stjärnglans på MTV Latin Music Video Awards som hölls häromkvällen i Guadalajara i Mexiko. Kim strålade i sin röda klänning och Tokio Hotel såg väldigt glada och nöjda ut med sitt fina pris! Även Tila Tequila var där, vi är dock inte helt säkra på varför då hon varken är latina eller hade vunnit något?





Kopierat från posh24.se

Stämmer verkligen ryktena Britney Spears?

Popstjärnan Britney Spears har all anledning att vara glad den här veckan eftersom hon ännu en gång innehar topplaceringen på alla topplistor i USA med sin nya hit Womanizer! Britney verkar dock mer intresserad av att umgås med sina små pojkar Jayden James och Sean Preston och häromdagen var hon och hämtade dem på dagis till pojkarnas förtjusning. Dessutom är det värt att nämna att Britney hade med sig både pappa Jamie och mamma Lynne så vi undrar om det verkligen stämmer att Britney skulle bryta helt med sin mamma om hon kunde som vi skrev häromdagen?!




kopierat från posh24.se

hejhej

sorry att jag inte skrev något igår. Jag satt framför tv och titta på massa dejtpogram på mtv, jag gör det även nu med, det var vart hela helgen mellan 11:00 och 16:00 så om ni vill se nu så är det "wanna come in?" jusst nu kommer fler olika efter.

igår var jag på bio med Emma vi såg Patrik 1,5  den va skit bra och rolig, den är värd att se :)
när jag kom hem skulle jag på toa och när jag skulle stänga dörran höl jag på att kläma min katts svans :( tycker så synd om henne :(

idag ska jag plugga och så ska jag försöka lägga in bilderna från mobilen. det har inte funkat på ett tag så hoppas det funkar nu :P hehe. vi får se om jag kommer skriva nå mer idag.

ha en bra dag, pusshej <3

du måste finnas

hitta låten så ni kan få höra den :D




du måste finnas

det här är en jätte fin låt, ska lita på youtube om den finns. så lägger jag upp den sen. ska ut och röka nu :P

 Helen sjöholm - Du måste finnas

Du fördrev mig Gud.
Från mitt hemland slets jag bort.
Här är jag en flykting och en främling, och det ödet finner jag mig i.
Men du tog mitt barn, och du tar mej från min man,
jag kan inte längre se en mening.
Vad är det du vill? vad ska jag tro?

Tanken är svindlande, framför mig gapar en avgrund.
Hela mitt väsen gör uppror och vill säga nej.
Frågan är väckt och nu darrar min själ innför svaret.
Att du inte finns till, fast jag trodde på dig.

Vem skulle hjälpa mig uthärda livet härute?
Vem skulle ge mig den kraften som jag måste få?
Vem skulle trösta mig, jag är så liten på jorden?
Om du inte fanns till, ja vad gjorde jag då?

Nej du måste finnas, du måste. Jag lever mitt liv genom dig.
Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav.
Du måste finnas, du måste, hur kan du då överge mig?
Jag vore ingenstans, jag vore ingenting. Om du inte fanns.

Aldrig förut har jag haft dig i tal eller tanke.
Det lilla ordet som skrämmer och plågar mig så.
Ordet är om, om jag bett alla böner förgäves?
Om du inte finns till vad ska jag göra då?

Vem skulle känna min ånger och sedan förlåta?
Friden i själen, ja vem skulle skänka mig den? 
Vem skulle så ta emot mig till slut efter döden?
Om du inte fanns till, vem tog hand om mig sen? 

Nej, du måste finnas, du måste, jag lever mitt liv genom dig.
Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav.
Du måste finnas, du måste, hur kan du då överge mig?
Jag vore ingenstans, jag vore ingenting. Om du inte fanns

Du måste finnas du måste, hur kan du då överge mig?
Jag vore ingenstans, jag vore ingenting.
Om du inte fanns.

Cinderella oufit


cinderella outfit by xCinderella

Se bilder på Lauren Conrads nya pojkvän!

Lauren Conrad var på en lanseringsfest för ett dataspel i Los Angeles. Hon och nya pojkvännen Kyle Howard kunde knappt slita sig ifrån varandra och kysstes intensivt hela kvällen. Hon poserade också med kompisen Frankie Delgado och verkade ha en toppenkväll dansandes till bandet Foo Fighters.



kopierat från posh24.se

Har Jordan hamnat i sina gamla partyvanor igen?

Jordan verkade ha druckit några glas för mycket eftersom hon fick hjälp ut från en nattklubb av en tjejkompis och två vakter. Hon var klädd i en minimal orange angoraklänning, rosa pumps och knähöga fotbollssockor. Jordan vann nyligen priset för årets brittiska mamma men verkar inte ha något intresse för att bli årets bäst klädda!




kopierat från posh24.se

Jordskalv i Umeå

Vid 21.30-tiden på torsdagen ska ett jordskalv ha ägt rum i Umeå med omnejd, uppger Västerbottens-Kuriren på nätet.

Ett stort antal personer hörde av sig till Västerbottens-Kuriren under torsdagskvällen och rapporterade hur de känt att husen skakade och det mullrade i drygt tio sekunder.

- Det vibrerade i hela huset, sa en person från ortsen Hällnäs till VK.

Ett annat vittne säger:

- Ett muller och en mycket kraftig stöt gick genom kontoret. Trodde att huset blivit påkört, ut och kollade, hittade inget ute, in igen, frun ringde hemifrån 3 km bort och undrade vad som hände, de hade känt samma stöt där. Den samtidigt upplevda stöten innebär att det är troligt att det var ett jordskalv.

Varken polis eller räddningstjänst fick in några rapporter om skador på grund av skalvet.

- Min gissning är att det är ett skalv större än 2,3 men mindre än tre på Richterskalan, säger seismologen Reynir Bödvarsson vid Uppsala universitet till VK.


Kopierat från aftonbladet.se


Grattis till...

Eminem som fyller 36 år och


Wyclef Jean som också fyller 36år


källa: posh24.se

Britney vill aldrig mer prata med sin mamma!

Britney Spears mamma Lynne Spears skrev boken Through the Strom, där hon totalt sålde ut sina två kända döttrar. Nu har Lynne varit i kontakt med producenter och försökt att få filmrättigheter till sin bok. Hon har storslagna planer och vill att Julia Roberts ska spela rollen som sig själv. Enligt en källa till People säger Britney "Den kvinnan gör vad som helst för att bli mer känd och tjäna mer pengar än jag på grund av mitt namn. Om jag kunde så skulle jag bryta med henne helt."



Kopierat från posh24.se

orkar inte mer.

ååh gud vad jobbigt och stressigt allt ska vara då. orkar inte längre, går väl fan in i vägen snart. idag ska jag plugga lite sen ska jag fan sova eller titta på film. har inte så mycket krafter kvar.



hemma

hejhej, nu har jag kommit hem, va med jessica efter skolan, vi skulle till bäckby gården för att göra en skol uppgift men tyvär kunde jag inte va med, hade missat sisat bussen annars och då hade jag inte kunat kommit hem om jag inte hade tagit nattbussen förstås men jag hatar att åka nattbuss och jag hade fåt gåt en bra bit.

Men det va roligt att spändera lite tid med dig jessica det var länge sen :) vi kom fram till att sist vi träffades (efter skolan ensama) var sommar lovet mellan 9:an och 1:an :O



det här inlägget kommer lite sent, har pratat med emma och jenny om studentkryssningen.

God natt

ska sova i soffan i natt med, hehe. det va riktigt skönt att sova i den här soffan. haha

god natt och sov gott, pusshej<3

vem har gjort vilken outfit?

Jag och min syster (dumpamig.blogg.se) har gjort en varsin outfit, kan ni gissa vilken som gjort vilken?

xCinderella- och dumpamig.blogg.se by xCinderella

16-åriga Miley Cyrus har skrivit klart sin självbiografi!

Miley Cyrus träffade vänner och familj för att äta glass på Millions of Milkshakes i West Hollywood. De som var med Hannah Montana-stjärnan var hennes söta valp Sophie, bästa vännen Lesley, pappa countrystjärnan Billy Ray och storasyster Brandi. Miley har just skrivit klart sin självbiografi men berättade för BBC News "Jag är inte säker på när den kommer ut. Den är klar men korrekturen och sånt kommer att ta lång tid, så vi får se."



kopierat från posh24.se



Jag skulle vilja läsa hennes bok sen, någon mer som vill det?

Mel Bs man är en hjälte!

Mel B hade just landat från New York på Heathrow i London med sin dotter Angel Iris när en främling kom fram till dem. Mannen var mycket hotfull och skrek "Jag ska hämta en kniv och knivhugga dig!" sedan rykten Mels man Stephen Belafonte in. "Jag är så lyckligt lottad som har en sådan beskyddande man" säger Mel till Daily Star. "Vi reser alltid hela familjen tillsammans och det får mig att känna mig trygg. Jag vet inte vad jag skulle tagit mig till om inte min make hade varit med mig på flygplatsen. Jag var trött och hann knappt reagera på vad som hände medan han hann agera så snabbt och såg till att vi alla var säkra."



kopierat från posh24.se

Bra försök Britney Spears!

Britney Spears försökte även hon att lura paparazzina idag. Popstjärnan åkte med sitt grannskaps trädgårdsmästare till skönhetssalongen Chinois där hon mötte upp sin mamma. Men hennes plan funkade inte eftersom paparazzina blev misstänksamma när de såg Britneys livvakt åka efter trädgårdsmästarens bil. Britney verkade inte deppa över det misslyckade försöket utan skrattade högt när hon hoppade ur bilen.



kopierat från posh24.se

Även Jay-Z påverkas av den ekonomiska krisen!

Jay-Z åt middag på restaurangen Katsuya i West Hollywood. Han hade på sig sin förlovningsring eftersom han nyligen gifte sig med Beyonce. Jay-Z fick känna på den ekonomiska krisen i världen då han var i London förra veckan. Han brukar vanligtvis ta 365 000 kronor för att besöka en klubb men inte ens när han reade ut sig själv för 95 000 kronor var någon klubb beredd att betala. Så han fick gå ut helt gratis, vem vet nästa gång kanske han måste betala för sina drinkar?



kopierat från posh24.se

Ska Avril Lavigne skiljas?

Avril Lavigne åt middag med maken Deryck Whibley på restaurangen Madeos som inte bara är kändisarnas favorit utan också paparazzifotografernas. Det har ryktats om att parets tvååriga äktenskap är på väg mot sitt slut och den romantiska middagen kändes mer som ett försök att ge ett bra intryck till pressen.



kopierat från posh24.se

Guy Ritchie och Madonna skiljer sig!

Madonna och Guy Richite ska skilja sig efter sju års äktenskap. Bråken har eskalerat under en längre tid och de flesta har handlat om barn. Madonna vill adoptera fler men Guy vägrar. Trots att han älskar sin adoptivson David Banda orkar han inte ha fler barn. Parets relation är nu så spänd att de bara kommunicerar genom sina assistenter.



kopierat från posh24.se

orka

idag fick jag veta att vi har en "spion" i min klass. vi ska tydligen va den stökigaste klassen på skolan, så rekton har en "spion" som raporterar allt vi gör, asså orka. så minsta lilla vi gör får rekton veta, och jag vem personen är så hon/han kan ju glömma att jag kommer lita på henne/honnom, eller jag har aldrig litat på den personen, jag tycker inte ens om den personen. men men vill rekton ha koll på oss så får han väl ha det.


skolan

ååh nej har börjat hostat igen, men ska ändå gå till skolan. ha en bra dag :)

pusshej<3


Horoskop för onsdagen

Väduren 21/3-20/4

Du känner dig inspirerad. Framför allt vill du åstadkomma mycket rent praktiskt, gärna i ditt hem.


Oxen 21/4-21/5

Den här onsdagen handlar om passion och kreativitet i överflöd. Månen utövar ett starkt inflytande.


Tvillingarna 22/5-21/6

En ovanligt inåtvänd onsdag väntar. Du reflekterar en hel del över saker som andra säger och gör.


Kräftan 22/6-22/7

Onsdagen börjar på fel fot men utvecklas åt rätt håll. Goda chanser till en riktigt fin och mysig kväll.


Lejonet 23/7-23/8

Du har stora planer för onsdagen men tvingas sänka tempot. Du har helt enkelt inte riktigt rätt ork.


Jungfrun 24/8-23/9

En charmigt romantisk och dessutom lärorik onsdag väntar. Ovanpå det kan du göra en riktigt fin affär.


Vågen 24/9-23/10

Du förväntar dig en stressig och besvärlig dag men till din förvåning blir onsdagen lugn och mysig.


Skorpionen 24/10-22/11

En dag som styrs nästan helt av dina impulser, din smak och dina idéer. Troligen mycket lyckad afton.


Skytten 23/11-21/12

Större delen av onsdagen går åt till arbete eller småsaker. Ingenting märkligt inträffar. Mysig kväll.


Stenbocken 22/12-20/1

Du vaknar retlig men trots detta blir onsdagen både produktiv och trivsam. Du har gott om energi.


Vattumannen 21/1-18/2

Onsdagen blir underhållande men du är inte riktigt på rätt humör för det. Du känner dig lättirriterad.


Fiskarna 19/2-20/3

Bra dag för vänskap, sport, utomhusaktiviteter eller fest. Du är sällskaplig och utåtriktad just nu.



Kopierat från aftonbladet.se


Pamela Anderson attackerade Jordan!

Baywatch-stjärnan Pamela Anderson har kanske startat det ultimata glamourbråket efter hon attackerade Jordans föräldrakunskaper. "Hon exponerar sina barn i TV hela tiden, det är riktigt lågt. Jag skulle aldrig göra något sådant. Barn kan inte ta egna beslut i den åldern, eller hur?" säger Pamela i en intervju med Now Magazine. Hon avslutar kritiken med att säga "Jag har inte ens någon aning om hur hon blev känd." Nu väntar vi med spänning på Jordans mottattack!



kopierat från posh24.se

grattis till...

Sarah Ferguson som fyller 49år.

Är Heidi Montag gravid?

Det omtalade paret från The Hills, Heidi Montag och Spencer Pratt, åt middag på den asiatiska restaurangen Mr. Chow i Beverly Hills. Heidi verkade gilla det asiatiska köket och vara riktigt mätt för hennes mage såg proppfull ut i hennes lilla Herve Leger-klänning. Det är konstigt att Hedi som normalt är så smal har en sådan liten kula, är det verkligen bara mat eller är hon kanske gravid? Heidi och Spencer är ju inte direkt kända för att gå långsamt fram i sitt förhållande...




kopierat från posh24.se

god morgon

god morgon, har ni sovit gott? det har i alla fall jag gjort även om jag sovit i soffan, hehe. sitter i soffan nu och tittar på vakna med the voice, som vanligt.
jag trode jag började 10 över 8 men jag börjar 10.00 eller i vanliga fall börjar jag 8.50 men har inte första lektionen idag, hon skulle typ iväg. så jag gick upp tidigt i onödan :( aja men sånt händer hehe.

soffan

inatt ska jag sova i soffan, har inte städat klart mitt rum än :( vill att det ska bli helg så jag verkligen kan sattsa på att få klart rummet, har inte så mycket kraft att städa efter skolan men jag gör i alla fall lite varje dag.

ska stänha av datorn nu, sov gott pusshej<3

471

När jag städa mitt rum hitta jag presentkort från ginatricot, eller det va två stycken, på ena var det 400kr och på den andra 71kr. och ingen av dom har gåt ut, så imorron eller på torsdag blir att att shoppa hehe. om jag hittar något så tar jag kort på det och lägger upp :P hehe


Grattis till...

Usher som fyller 30 år idag.


Källa: posh24.se

plugg

hejhej, sitter på en lektion som vi inte gör något :p haha men kan tyvär inte skriva mer för min kompis ska skriva ett mail till våran lärare haha. kommer inte skriva så mycket när jag kommer hem, ska städa färdigt mitt rum, bläää :( men det måstes göra haha.

pusshej<3

senil?

godmorgon alla :) när jag kom in i vardagsrummet i dag så såg jag att min dator var på, hehe jag hade vist glömt stänga av den när jag gick ute, va ute med jonis ett tag, haha kom in halv 1 så då hade jag ingen tanke på att jag måste stänga av datorn. aja nu ska jag fixa mig til skolan.

ha en bra dag :) pusshej <3

Britney Spears visar upp sin heta kropp i Womanizer-videon!

Britney Spears nya video för singeln Womanizer från albumet Circus. Det är en väldigt vågad video och Britney är inte rädd att visa upp sin snygga kropp! "1200 kalorier om dagen" - dieten verkade verkligen funka. Vad tycker du, är låten lika het som videon?


Kopierat från posh24.se


här är videon.




tyvärr kan jag inte säga vad jag tycker om videon, min dator hakar så fort jag spelar en youtube film. men vad tycker ni om videon och låten?

Cinderella outfit


cinderella outfit by xCinderella

dagens låt

Ironik - Stay With Me


hemma

hejhej, nu är jag hemma.sitter i soffan och tittar på the hills. skriver mer sen när det slutat

pusshej<3

Horoskop för måndagen

Väduren 21/3-20/4

Månen gör din måndag lite märklig. Framför allt är du impulsiv och spontan, och dessutom idérik.


Oxen 21/4-21/5

Måndagen blir livlig trots att du medvetet försöker ge dig själv en lugn dag. Risk för stress och jäkt.


Tvillingarna 22/5-21/6

Du längtar efter romantik men om du bara sitter och väntar händer ingenting. Våga ta första steget.


Kräftan 22/6-22/7

En småsak retar gallfeber på dig och stör dig under en stor del av måndagen. I övrigt en bra dag dock.


Lejonet 23/7-23/8

Din måndag blir trevlig förutsatt att du får fatta dina egna beslut. Du har ingen lust att lyssna på andra.


Jungfrun 24/8-23/9

Du har gott om energi och gott om vilja men lite svårt att välja mål. Andras råd hjälper inte till alls.


Vågen 24/9-23/10

Måndagen blir rörig men också intressant, lärorik och givande. En impuls kan leda till nya möjligheter.


Skorpionen 24/10-22/11

Tur i kärlek och en bra dag för kreativa sysslor. I övrigt blir måndagen ganska vardaglig och normal.


Skytten 23/11-21/12

Lite avkoppling och lyx ger måndagen en fin guldkant. Skäm bort dig själv med något som roar dig.


Stenbocken 22/12-20/1

Du har tur i kärlek men det finns vissa andra relationer som ger dig gråa hår just nu. Många diskussioner.


Vattumannen 21/1-18/2

En trevlig dag för nöjen, underhållning, möten med vänner eller en resa. Du behöver lite omväxling.


Fiskarna 19/2-20/3

Din utstrålning är extra stark just nu och det avspeglas i flera saker, bland annat att du har tur i kärlek.


Kopierat från aftonbladet.


Jordan berättar varför hon inte använder sin förlovningsring!

Jordan avslöjar nu anledningen till varför hon så ofta syns utan sin förlovningsring. "Min förlovningsring är så stor och klumpig och eftersom jag rider varje morgon är den inte direkt praktisk att ha på sig", säger hon. Hon nekar också till ryktena att parets äktenskap är i kris, hon säger att de inte behöver ha på sig sina ringar för att bevisa sin kärlek för andra.



Kopierat från posh24.se

grattis till...

Ashanti som fyller 28 år och


Kate Walsh  som fyller 41 år och


Sacha Baron Cohen som fyller 37 år


Källa: posh24.se

Ligg lågt Justin Bobby!

The Hills Justin Bobby var ute och svirade i helgen på nattklubben Villa i West Hollywood men det var inte av-och-på flickvännen Audrina Patridge som var hans dejt för kvällen utan en okänd brunett i kortärmad skjorta och shorts! Med tanke på all drama som Justin Bobby har orsakat mellan Audrina och Lauren Conrad på sistone kanske han borde ligga lågt istället?!



kopierat från posh24.se


Jennifer Lopez har gift sig i Las Vegas!

Det var fyra år sedan sen Jennifer Lopez gifte sig med Marc Anthony. I helgen när de var i Las Vegas för att fira Marcs födelsedag och då passade de också på att förnya sina bröllopslöften. Med två vänner som vittnen hölls ceremonin i en svit i Caesars Palace kl.3.15 under söndagsnatten. Enligt en källa till People var det hela en spontan sak som de kommit på tidigare under kvällen när de var på nattklubben Pure.



kopierat från posh24.se

skolan

hejhej, sitter i skolan och gör ett skit tråkigt arbete, hehe. den här lektionen slutar kl. 14.00 hehe och ajg håller på att dö. haha så jävla tråkigt :P aja nu ska jag fortsäta, pusshej <3

panik

ååh vad jag hatar att få panik, mitt smink är nästan förstört nu av alla tårar. asså jag tror inte ni vet hur det känns att få sån här panik. det är hemskt, jag vet inte vart jag ska ta vägen. Kan tyvärr inte säga varför jag fått panik. kanske säger det sen när jag kommer hem.

god morgon

God morgon alla, sitter här i soffan och tittar på vakna med the voice. Darin är där på besök jusst nu, så funderar på att stänga av tv, haha jag tycker inte om honom. aja, idag när jag kommer hem ska jag fortsätta städa mitt rum, eller städa och städa vet jag inte men håller på att paka upp alla mina lådor och slänger saker jag inte ska ha och sånt, hehe jag älskar att spara på saker så det känns jobbigt att slänga massa saker.

nu ska jag stänga av tv innan jag dör, Darin har blivit sjukt ful och hans röst får mig att vilja slå sönder tv. haha

ska snart gå till skolan tyvärr, orkar inte igentligen men aja det är bara att gå dit :P
ha en bra dag, pusshej <3 


städa

God morgon alla, idag ska jag städa mitt rum :( haha fast mamma ska hjälpa till lite, hehe. Och så ska jag plugga, asså hur fan ska jag hinna med allt idag :O

hörs senare, pusshej <3

ut :P

ska ut och träffa Emma och kanske några killar, hehe men ska sova sen när jag kommer in, så får säga god natt till alla nu :P

god natt och sov gott. pusshej<3

Grattis till...

Emily Daschanel som fyller 32 år idag och


Michelle Trachtenberg som fyller 23 år idag.




Källa: posh24.se

Dagens Cinderella Outfit


Cinderella outfit by xCinderella

"Vad i helvete tänkte jag med?"

I en kommande dokumentär om Britney Spears erkänner hon att hon ångrar mycket av det hon gjort. "När jag sitter och tänker tillbaka känner jag att jag egentligen är en smart person. Så vad i helvete tänkte jag med?" säger hon i den 90 minuter långa dokumentärfilmen, som produceras i samarbete med MTV. De senaste åren har Britney gått igenom en hel del tunga saker; hon har skilt sig från Kevin Federline, förlorat vårdnaden om sina två små söner samt tvingats till mentalvård. Hennes varje andetag har varit hårdbevakat av media men hon säger i intervjun att det finns mycket som folk inte vet om.


Kopierat från posh24.se

stjänor på is.

sitter här fram för tv med datorn i knät och tittar på stjänor på is, skulle tro att det är reprisen :P.  Mamma och amanda är på danstävling, hoppas det går pra för henne, i torsdags ramla hon och fick hjärnskakning :(.
ska titta klart på stjänor på is sen ska jag gå och köpa cigg och kanske köpa något att äta :P

pusshej<3


hejhej

har kommit hem nu, är jätte tröt så kommer inte skriva något, ska sitta och titta på film hehe ovanligt, eller inte :P hehe

pusshej<3

fram hoppande papperskorg.

hejhej Emma är här nu :D hon ska sova här :D vi ska gå ut och gå lite nu och sen ska vi typ sova haha.

Emma prata med en kille i hennes klass:

Emma:  "hoppas du kör in i en stolpe eller något"
Han: "jag har redan kört in i en papperskorg"
Emma: "haha, hur fan lyckas man med det"
Han: " jag blunda lite, det va så skönt bara. och så kom det en papperskorg"

då fick jag värsta synen där en papperskorg hoppar fram mit i vägen :P hahahaha.


god natt sov så gott <33

affären

kom nys hem från affären :P jag köptye lite godis och dricka och så köpte jag okejtidningen, men får med en stor afich med tokio hotel och simple plan, så nu kommer jag få beslutånges för vilken sida av den jag ska sätte upp på väggen :P haha. och så om det finns något rolig i den så kommer jag skriva det :P haha.

Det blev inge pluggade med mina kompisar, dom har inte hört av sig, eller dom svarar inte på mitt sms så nu ska jag titta på film och så pluggar jag när mamma kommer hem i stället :D

pusshej<3


plugga

hej hej, kom hem för en stund sen :P hade bara en lektion idag, och det var matte, usch jag hatar min matte lärare, han blir typ arg när man frågar om. jag lässer matte B så det är ganska svårt vissa saker.
ska vila en stund nu sen ska jag se om det finns något gott att äta annars får jag gå till affären, suck, det är ganska långt dit och det regnar :( hehe aja idag blir det inte så mycket bloggade för mig tror jag :P har prov imorron så ska träffa två kompisar och plugga lite :P hehe.

pusshej <3

Gravid igen!! :O

Britney Spears lillasyster Jamie Lynn Spears är gravid med sitt andra barn bara tre månader efter hon födde sin dotter Maddie Briann. 17-åringen ska vara i sin åttonde vecka och hon grät floder när hon fick beskedet. Enligt Now Magazine trodde inte Jamie Lynn att man kunde bli gravid när man ammade. Jamie Lynns föräldrar är väldigt besvikna på sin tonårsdotter.


kopierat från posh24.se


handikapad

hejhej, kom nys hem från skolan, ska sätte mig och plugga lite snart, tror jag hehe.

Idag i skolan när jag och två kompisar gick upp för trappan i ljushalen så var det en kille som gick förbi oss och en av mina kompisar typ känner honom. När han gick förbi henne så flina han och sa handikapad. asså orka att han ska vara så töntig,  det har hänt lite saker innan men orkar inte skriva det och jag vet inte äns om jag får skriva det.

Imorron har vi halvstudie dag, så jag slutar klockan 9. jätte kul :P eller inte. haha har bara en lektion så jävla drygt.

nu ska jag gå och titta om det finns något roligt på tv och titta på innan jag börjar plugga. pusshej <3

god morgon

god morgon alla läsare, idag är det en sån dag som man bara vill ligga kvar i sängen och sova. Det är jätte dimmigt ute och säkert kalt :P hehe och jag ska gå till skolan. Men det blir säkert skönt, hoppas jag inte blir sjuk igen :P hehe. idag har jag prov, blääääää hoppas det kommer gå bra för mig, har typ inte pluggat något :P hehe. ska gå nu och fixa mig.

Ha en bra dag :) pusshej <3

hejhej

är hos Emma nu :D vi har ganska så tråkigt :P någon som vet vad vi kan hita på? inget ansterngade för emma hoppar på krykor :( hennes knä hoppade ur led och tillbaka när dom hade nollningsfest :P tycker lite synd om henne =/ men sånt händer ibland :P


god natt

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorron, hehe börjar klockan 8, lite jobbigt men har en rolig lektion imorrn om det är rätt lärar :P har två lärare i det ämnet, en är ganska tråkig och den andra är rolig, hehe. aja ses imorrongod natt o sov gott :) pusshej <3

Kelly Osbournes dagar som stygg flicka är över

Kelly Osbourne ser väldigt nöjd ut när hon lämnar Radio 1:s studio i London för att köra iväg i sin lilla fula Fiat. Det verkar som det var ett sms som fick henne på så gott humör, kan det vara från hennes töntiga pojkvän? Vi är glada för hennes skull att hon har hittat kärleken och dagarna som en stygg flicka är över!




kopierat från posh24.se

tack :D

hej alla :) nu har jag en ny design på min blogg, visst är den snygg? :D jag blev faktiskt jätte nöjd med den och tycker den va snygg. så nu ska jag börja skriva massor :)
har ni några tips om vad jag kan skriva om, så tveka inte att säga det.

ny design

God morgon alla :)
jag vet att jag inte skrivite s mycket, men ska göra det när jag fåt ny design :)  eller är det någon som tycker jag ska börja skriva massa nu?

ska sova lite till innan jag drar till skolan. pusshej :) ha en bra dag :)

RSS 2.0