god morgon

vakna för en liten stund sen, eller egentligen vakna jag typ mellan 5-7, kommer inte ihåg riktigt men någon gång mellan då i alla fall. men jag låg kvar i sängen och halv sov till nu.

hejhej

hej hej sitter här hos jenny. Hon äter så jag gör ingentingn just nu. Jag vt inte vad vi ska göra sen, men skulle tro att det blir att bara sitta och prata om typ allt. haha

nu ska jag sätta mig i hennes säng och titta på tv, hejdå


??

vet inte riktigt vad jag ska skriva men aja.

sov hos jimmie i natt, hihi det va väl kul haha, aa det beror väl på vad man tycker är kul :P
sen så åkte jag mamma och amanda och kolla på mobiler, hitta en skit snygg men tyvär så hade jag inte tillräkligt med pengar.

ska titta på film nu, pusshej så länge


Dagens cinderella outfit


orka

Jag tycker det är bra om ni rättar mina stavfel. jag har liksom dyxleksi så min stavning är inte alltid rätt. och det här känns som jag har skrivithundra gånger men kommer nog få skriva det fler gånger skulle jag tro...

jag fick en kommentar nyss från en anonym och jag tror inte jag kommer ta det som att det var snällt att den personnen rätta mig. men tack i alla fall nu vet jag hur det stavas, haha...



bröllop

eftersom jag tycker om bröllopsklänningar så måste jag lägga upp tre stycken jag tycker är snygga och lite smycken.

bästämt mig

nu har jag bästemt mig att jag ska verkligen satsa på att blogga, jag ska skriva minst ett inläg varje dag. hoppas syrran hjälper mig, haha. Önska mig lycka till...

Mobil

tycker den här mobile är snygg, kanske ska köpa den när jag fått pengar :P

Sony Ericsson W380i

sorry

ledsen att jag inte skrivit på ett tag, men har inte orkat.

tittar på film nu och äter godis så kanske uppdaterar senare.




sorry för fel stavning, men har dykslexi. men jag försöker stava rätt så gott jag kan.

Amanda här 20.33

Hejhej nu står säkert Elin i kön till pluto en av dom stora ungdoms krogarna. Där jobbar dock min gamla lärare. I alla fall det sista hon sa till mig innan hon gick va "uppdatera min blogg" så jaa här är jag sitter och vet inte vad jag ska skriva. Men tänkte bara säga att hon är där nu. Dock är jag inte så jätte orolig eftersom hon är med Bruno och sen ska morbror som är taxichafför köra hem dom så lite säkert känns det ju. Men det är så sjukt min lilla lilla storesyrran på en krog. Jaa jag hade inte ens kunne tänka mig hur denhär dagen skulle bli. Hoppas hon har det roligt. Och det va faktist jag som fick styla henne så nu ser hon lite äldre ut i alla fall men hon är så extermt kort så hon kommer säkert visa legg

Justin

Justin Biebe sjunger för Esmée Denters.


så söt och bra!

Justin Bieber sjunger So Sick by Ne-yo.

 

18 år

Idag fyller jag 18 år.


Låten


Amanda här

Hejhej Elins lilla syster Amanda är här just nu. Elin är med Jonas och jag skulle uppdatera hennes blogg. Så hum vad ska jag skriva. Kanske vad jag gör, så hum vad gör jag jag sitter här och lyssnar på musik just nu mary j blige one love den är skit bra chattar med lite vänner medans mailen om tävlinge jag HADE. Elin tipsade ju om den i sin blogg och skulle bara säga att den är slut nu. Eller vad man säger aja men har egentligen inte något att skriva men innan jag går så vill jag bara säga

GRATTIS ELIN PÅ 18 DAGEN SOM ÄR IMORGON<33333

tävling

Rebecka har en tävling där man kan vinna en goodiebag med skönhets produkter som hon själv har plockat. gå in på hennes blogg och va med i tävlingen.

hihi

tittade nys på 14 suger, jag älskar den filmen. vet inte varför men tycker den bara är bra, haha. snart kommer jonas hit, vet inte vad vi ska göra men aja haha.

ni har väl inte glömmt amandas tävling, klicka här för att komma dit.

film

ska lägga mig i soffan och titta på film nu. orkar inte sitta här längre haha. pusshej så länge <3

tävling

Min syster (dumpamig.blogg.se) har en tävling. Det ända man behöver göra är att tipsa om en eller flera böcker.

man kan vinna ett eget inlägg med lite information om dig och din blogg även en länk till eran blogg. och komihåg hon har ca 750 unika om dagen.

dagens cinderella outfit


dagens låt

Ashlee Simpson - Little Miss Obsessive


oj hahah sorry

sorry för det kom typ 1000 eller hurmångadet blev men orkar inte ta bort. somsagt min dator dampar kanske bör lämna in den igen.

oj hahah sorry

sorry för det kom typ 1000 eller hurmångadet blev men orkar inte ta bort. somsagt min dator dampar kanske bör lämna in den igen.

vaken

Hejsan är vaken just nu. Är inte på så bra humör för min dator dampar så få inte panik och det kommer typ flera inlägg av samma. I alla fall idag ska jag nog bara sitta här och kolla på tv och framför bloggen.


vaken

Hejsan är vaken just nu. Är inte på så bra humör för min dator dampar så få inte panik och det kommer typ flera inlägg av samma. I alla fall idag ska jag nog bara sitta här och kolla på tv och framför bloggen.


vaken

Hejsan är vaken just nu. Är inte på så bra humör för min dator dampar så få inte panik och det kommer typ flera inlägg av samma. I alla fall idag ska jag nog bara sitta här och kolla på tv och framför bloggen.


vaken

Hejsan är vaken just nu. Är inte på så bra humör för min dator dampar så få inte panik och det kommer typ flera inlägg av samma. I alla fall idag ska jag nog bara sitta här och kolla på tv och framför bloggen.


söt

han sjunger bra och är söt, dayton.bilddagboken.se

god natt

ska sova nu, något jag längtat efter haha, I morgon fyller jag år ( 9/7) då blir jag 18.

god natt och sov så gott alla <3

www.asos.com

lite kläder från http://www.asos.com/.  Jag rekomenderar att gå in och titta, för det finns sjukt mycket snygga kläder där, har dock inte tittat igenom allt men det jag har tittat, åh gud önskar jag hade så pas mycket pengar så jag kunde köpa allt jag vill ha därifrån.







mer kläder därifrån kommer, orkar inte sitta och blädra igenom massa sidor är jätte tröt.

snygga kläder

här kommer tre kläningar/tunikor från ginatricot, ovanligt? haha ne.


    

sorry för att bilderna ser lite konstiga ut.

ny header

har gjort en ny header, jag trötna på den andra och ville ha en lite mer enkel och lite mer finare. så har settat här i typ 2 timmar och fixat med den, först leta vad som ska va på, och sen försöka rita upp en skis i huvudet och sen göra allt. det är mycket arbete men det funkar. och så vill jag tacka min älskade lilla syster för hjälpen.


Nicole Richie i fylleslagsmål?

Det ser ut som om lilla Harlow inte lyckats helt med att tämja mamma Nicole Richie än! Nicole var i Las Vegas i helgen och enligt uppgift var den petita Simple Life-stjärnan involverad i ett bråk med en annan kvinna utanför Hard Rock Hotel. Källor berättar att Nicole var så högljudd och stökig att hon var tvungen att eskorteras ifrån området! Nicole had festat med Good Charlotte killarna inne på klubben Wasted Space på Hard Rock tidigare den kvällen. Nicoles presstalesman har bekräftat att Nicole var i Las Vegas men säger att hon inte var involverad i något bråk. Ja, ja, lika bra att neka! Detta enligt TMZ.com.

(Kopierat från posh24.se)


Amy utan vigselring!

Amy Winehouse är inte den som tvättar i onödan verkar det som för igår sågs hon gå runt i Camden med sina livvakter klädd i exakt samma outfit som hon hade för några dagar sedan: korta tajta jeans, en svart och vit rutig topp som Amy hade knutit därbak och en kort läderjacka som faktiskt är ganska snygg! Amy var ute och festade både fredagen och lördagen i helgen och hade faktiskt inte på sig någon vigselring. Har hon äntligen tröttnat på Blakes otrohet och gått vidare?!

(kopiert från Posh24.se)


schema

titta på mitt schema till skolstarten, längtar så mycket, eller inte. aja men det är as mycket lektioner men har inte alla men många av dom och det är as långa dagar tycker jag, haha. kanske lägger upp schemat sen när skolan börjar.

Utmaning

Blev utmanad av : http://dumpamig.blogg.se

Regler:

- Beskriv först reglerna

- Svara på alla frågor

- Välj ut 5, 3 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din blogg.

- Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag?
sitta här framför datorn
titta på tv
sova
sova
sova

Vad gjorde du för 10 år sedan?
eh, då va jag 8 haha så det kommer jag inte ihåg. 

Ställen du bott på?
 Västerås och ransta

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
shopa
resa
köpa lägenhet
ta körkort
köpa bil

Jag utmanar:
fredrikfredrik.webblogg.se
rebeckamarianneandersson.blogg.se
hannahsthlm.blogg.se

Dagens låt

Evanescence - Everybody's fool


dagens cinderella outfit


hejhej

idag tänkte jag bara titta på film, det regnar ute så har inte någon lust att gå ut och göra något. jag titta nys på Heart break hotel och nu ska jag titta på en till film. berätar sen vilken det är. pusshej så länge.

Mamma vid 16

Kolla nys på filmen som gick på kanal 5 den heter mamma vid 16. den var jätte bra, tycker den filmen ska visas i skolan. jag tycker filmen va jätte bra asså verkligen jätte bra, jag börja gråta i slutet och mina tårar rinner fortfarande. jag gråter aldrig till filmer, inte äns till titanic.

Mamma vid 16 är en film jag rekomenderar att se.
 så här skrev Tv.nu vad filmen handla om.

Sextonåriga Jacey blir gravid. Hennes välmenande mamma tvingar henne att hålla graviditeten hemlig och beslutar sig för att uppfostra barnet som sitt eget. Men Jaceys lärare upptäcker hemligheten och försöker få henne att börja i en grupp för unga föräldrar.


sorry

ledsen att jag inte skrivit på ett tag men har inte haft lust att skriva och så har det vart power meet. det är fett kul, eller ja det beror väl på vad man anser vara roligt haha. aja orkar inte skriva mer idag, blir inte så mycket skriva på ett tag till tror jag.

börjar sommarjobba den 14e så kanske börja skriva mer då när jag komemr hem på kvällarna.

sömn

gud vad skönt det var och sova, har inte kunat sovit så mycket dom senaste nätterna så har vart as tjurig och har blivit lätt arg. aja nu är jag pigg och glad.
Idag börjar powe meet och så håller det på tills på lördag tror jag. kanske ska ner ikväll beror på om någon vill hänga med mig ner, hihi. Men vi får se vad som händer idag haha kanske skulle va med jonas, hehe men vi får se känner mig helt skabb så vet inte om jag orkar träffa någon. haha vet att jag skrev att jag skulle ut i kväll men då blir det i så fall men någon tjejkompis. orkar inte skriva så mycket mer nu, hej så länge <3

bild

gjorde en bild i ps nys , vad tycker ni blev den bra?


hej

jag kommer inte va så aktiv idag, är jätte tröt har liksom inte sovit något i natt, eller har typ sovit 3 timmar. jag ska väl dra hit fotöljen och börja titta på massa episoder av Yu-Gi-Oh GX. hej så länge


tokio hotel tv episod 10





10 nya episoder kommer imorron. kankse lägger ut fler om jag orkar.

tokio hotel tv episod 9


tokio hotel tv episod 8


tokio hotel tv episod 7


tokio hotel tv episod 6


tokio hotel tv episod 5


tokio hotel tv episod 4


tokio hotel tv episod 3


tokio hotel tv episod 2


tokio hotel tv episod 1


Everybody's fool

Evanescence - Everybody's fool



Perfect by nature
Icons of self-indulgence
Just what we all need
More lies about a world that
Never was and never will be
Have you no shame, don't you see me
You know you've got everybody fooled

Look, here she comes now
Bow down and stare in wonder
Oh, how we love you
No flaws when you're pretending
But now I know she
Never was and never will be
You don't know how you've betrayed me
And somehow you've got everybody fooled

Without the mask, where will you hide
Can't find yourself, lost in your lie

I know the truth now
I know who you are
And I don't love you anymore

It never was and never will be
You don't know how you've betrayed me
And somehow you've got everybody fooled
It never was and never will be
You're not real and you can't save me
Somehow now you're everybody's fool

bild

gjort om en till bild på mig.

orginalet.


och så här blev den efter jag gjort om den.





dom om gjorda bilderna blir mindre. aja tycker ni den blev bra?

ny bild

gjorde nys om denna bild




så här blev den.



vad tycks, blev den bra??

Yu-Gi-Oh GX <33

jag älskar den hära täknade japanska serien så jag måste lägga upp episod 1 så alla ni kan få se och om ni gillar det kan ni ju fortsätta titta på dom andra episoderna.




jippi :D

Jag fixa det, så nu har jag tillbaka min papperskorg. haha jag är så himmla smart ibland.

hälp mig!!!

jag råka radera paperskorgen, på skrivbordet, någon som vet hur man får tillbaka den??

Guy Ritchie visar att det är över!

Guy Ritchie såg ganska moloken ut när han landade på JFK flygplats i New York igår utan sin vigselring på fingret. Vi antar att regissören var där för att träffa sin fru Madonna trots att ryken om deras skilsmässa har cirkulerat vilt sedan både Guy och Madonna tagit av sig sina vigselringar. Vi gissar att äktenskapet är över och att paret bara väntar på ett bra tillfälle att gå ut med ett officiellt uttalande.

(kopierat från posh24.se)


kläder

tack till den personen som gav mig länkarna till olika klädsidor, gick in på en av dom och hitta jätte mycket snyggt.
http://www.topshop.com/

här är dom jag tyckte va snyggast.

 



fler kläder från dom andra sidorna kommer, antingen senare idag eller imorron.

ps<3

som ni kanske vet tycker jag om att leka i ps (photoshop) och nu när jag fick tillbaka min dator så gjorde jag en bild, eller rättare sagt tre fast av samma orginalbild, tänkte lägga upp, och för varje billd jag gör tänker jag lägga upp.








här är orginalet.


dator

Nu har jag äntligen fått min dator tillbaka så nu kan jag skriva massa igen :D hoppas jag har ork att göra det haha.

RSS 2.0