horoskop

Kräftan:
Med ett oförsiktigt yttrande kan du ställa till mycken oreda för dig. För att undvika missförstånd ska du lägga dig vinn om att uttrycka dig klart och tydligt. Du befinner dig lite grann i din egen värld och är inte så observant på hur du uppfattas.


Väduren:
Det finns fog för en varning angående främst din partnerrelation, men även andra relationer: Ett oförsiktigt yttrande kan orsaka allvarliga konflikter. Men skulle du trots dina goda föresatser försäga dig, skulle ett förlåt göra att du stiger i graderna betydligt.

Oxen:
Du är på ett överdådigt humör och välvilligt inställd till de flesta. En fest eller bjudning skulle passa perfekt nu. Du har behov av att träffa folk - prata, skratta, äta och dricka. ja, är det inga fester som du är inbjuden till, får du väl själv ställa till med fest.

Tvillingarna:
På de flesta områden är det stiltje. Och det gillar du inte alls. Men om du tror att det ska börja hända saker utan din egen medverkan tar du fel. Du verkar ha drabbats av ett slags handlingsförlamning. Försök komma ur den så ordnar sig resten också.

Lejonet:
Det här är en utmärkt dag för speciellt vänskapsrelationer och hobbies av olika slag. Det är också gynnsamt att ta initiativ till nya kontakter. Som singel kan det även hända att du träffar någon som du inleder ett mycket långvarigt förhållande med.

Jungfrun:
Det är aktuellt med förändringar som kommer att påverka din vardagssituation på sikt. Du kan förmodligen inte se vad de konkreta effekterna blir av dina ageranden. Och det kan kanske vara en fördel. Dina omsorgsfulla planer ser nämligen ut att spricka.

Vågen:
Dina unga vänner, de mest utåtriktade personer du känner, är samtidigt direkt knutna till din egen framtid. Lyssna noggrannt på vad de har att säga och om deras hopp och förväntningar. Genom detta kan du själv få en mera positiv livssyn och känna dig gladare.

Skorpionen:
Du lider visserligen ingen brist på kunskap, men du saknar initiativkraft. Att ha för mycket av en sak och för lite av en annan är ingen bra kombination, speciellt inte när det gäller din sysselsättning. Försök att hitta balans mellan tanke och handling.

Skytten:
Allt eftersom dagen fortskrider kommer du att upptäcka att det som från början bara var en tråkig rutin börjar förvandlas till något som visar sig vara riktigt roligt. Du kan till och med börja skönja ett riktigt lockande löfte någonstans långt borta i horisonten.

Stenbocken:
Till skillnad från ditt normala jag, är du ovanligt lättretlig. Det kan dock vara ursäktligt med tanke på hur mycket du har haft omkring dig den senaste tiden. Bäst du ser upp så du inte frestas att säga saker som du innerst inne inte menar.

Vattumannen:
I kärlekshänseende har du svårt för att ge uttryck för känslorna. Ja, eftersom din partner knappast är tankeläsare är det kanske inte så konstigt om dina känslor ifrågasätts. Du måste inte vara så restriktiv. Någon risk för att du skulle göra bort dig finns inte!

Fiskarna:
Du har vissa personliga angelägenheter som du måste ta itu med. Din partner har tröttnat på dina nyckfullheter och vill tillämpa samma principer som du. Men det passar dig förmodligen inte. Tyvärr får du nog acceptera det ändå, oavsett om du vill det eller ej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0